maanantai 26. lokakuuta 2015

Ensimmäinen remontti

Asumme 80 - luvulla rakennetussa omakotitalossa. Haaveena on uusia pinnat läpeensä, mutta ajankohta on hieman vielä kysymysmerkki.
Sain kuitenkin hieman innostusta laantumaan pienellä ehostuksella, joka toi koirapojille uuden oleskelutilan työpäivien ja öiden ajaksi.
Meillä koirat ovat majailleet yhdessä makuuhuoneessa meidän poissaolojen ajan. Nyt kuitenkin haluamme rauhoittaa tuon huoneen nappisilmän käyttöön ja alan suunnittelemaan mahdollista lastenhuoneen remonttia.
Pitkään mietittiin, että mistä tekisimme tilan, jossa koirat saisivat rajatusti olla. Vesivaraajan rikkoontumisen ja poiston myötä pannuhuoneemme viileni sen verran, että pysyimme ajattelemaan kellarin rappujen alle jäävää tyhjää huonetta koirien käyttöön. Maalasin betoniseinät valkoisella, koska tila oli muuten kolkon tuntuinen, ukkokulta teki jämäpuista huoneeseen laverin, minä tein vanhasta petauspatjasta ja päiväpeitosta uuden pehmeän patjan sekä appiukko hitsasi koirille aidan. Aidan halusimme laittaa oviaukkoon siksi, että ukkokulta ja appivanhemmat saavat rauhassa vaihtaa navettavaatteita pukutilassa. Ostin paikallisesta halpa-hallista vielä lampun katonrajaan ja pistin vanhan maton lattiaan ja näin pojat saivat kotoisan oleskelutilan! Ja nyt toinen makkari on vapaana lastenhuonetta varten ;) ♡

- Manta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti