sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Grillikausi on aloitettu :)

Tänään oli, varsinkin ukkokullan mielestä, se kevään kohokohta. Hiiligrilli lämpesi ensimmäistä kertaa ja pihalla levisi makuhermoja kutkuttava käristyvän lihan haju.
Meillä ruokalistalla oli tänään pihviä ja makkaraa. Uutuutena kokeiltiin tehdä possun lihalle uutta kastiketta, jota kaupan tuote-esittelijä oli tehnyt lihalle tuotetta esitellessään.

Kastike valmiiksi maustetuille lihoille :

1prk kermaviiliä
Makeaa chilikastiketta
Aprikoosi-pilttiä










Itse laitoin kermaviilipurkilliseen n. 2 ruokalusikallista chilikastiketta ja aprikoosipiltin pohjalle jäi n. 2 tl pilttiä käyttämättä. Mutta tässäkin kastikkeessa paras mitta on oma makuaisti. Meillä ukkokulta ei välitä kovin tulisesta ruoasta, joten en tehnyt kastikkeestakaan kovin tulista.

 


-Manta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti