maanantai 17. elokuuta 2015

Love to swaddle up 50/50

"Pakkopaidan" seuraaja

Ensimmäisen jutun swaddle up-tuotteesta löydät täältä. Meidän nappisilmä alkoi kasvamaan ulos ensimmäisestä love to swaddle up- kapalostaan.  Otin yhteyttä maahantuojaan ja harmillisesti kaikki seuraavan askeleen 50/50- unipussit olivat loppuneet. Mietin jo ostavani perusmallia vain isomman koon, mutta epäröin, koska nappisilmän löysi yöllä useimmiten mahaltaan nukkumasta ja unipussin ohjeissa lukee, että kun lapsi oppii kääntymään, niin tuote tulisi vaihtaa 50/50-tuotteeseen.

Ennen kuin kerkesin tehdä päätöstä, niin sain maahantuojalta viestin, että kyseistä tuotetta on taas varastossa. Onneksi! Tuotteen toimitus oli taas nopeaa ja löytyi postilaatikosta jo parin päivän päästä.

Ensimmäisenä yönä nappisilmä nukkui molemmat "siivekkeet" kiinni eli ensimmäisen mallin mukaisesti. 
Seuraavana päivänä otin toisesta hihasta siivekkeen irti ja parin yön verran nappisilmä totutteli tähän vapauteen. Uni oli ensimmäisenä yönä katkonaisempaa, koska herätessään käsi löysi tutin ja tietysti riuhtaisi sen pois suustaan. Ja muutenkin käden liikkeet häiritsi unen kiinni saamista.
 Toisena yönä meno oli jo rauhallisempaa ja nappisilmä osasi rauhoittaa itsensä uudestaan uneen eikä äidin apuja tarvittu. 

Elekielestä huolimatta myös nappisilmä on tuotteesta tykännyt
Meillä oli samaan aikaan menossa monta muutosta. Yösyömisestä oltiin juuri luovuttu ja ensimmäiset nököhampaatkin pilkotteli alaleuasta. Silti kolmantena yönä, molempien käsien siivekkeet irroitettuna, nukkuminen oli rauhallista ja nappisilmä nukkuikin koko yön putkeensa. Väitänkin ettei toisesta kädestä siivekkeen irroittaminen enää tuntunut niin erikoiselta nappisilmälle, kun oli ensin saanut rauhassa totutella vain yhden käden vapautukseen. Tästä aiheesta on kyllä vaikea kirjoittaa kuulostamatta siltä, että meidän lapsi nukkuu pakkopaidassa yönsä :D Kyseessä on kuitenkin siis kapalo ;) 

Nappisilmä on nukkunut love to swaddle- kapalossa vaippasiltaan, mutta nyt kun tässä uudessa tuotteessa ei ole hihoja ja elokuun loppu tuo mukanaan viileämmät yöt, niin olen suunnitellut laittavani pitkähihaisen ohuen bodyn päälle ennen 50/50- paidan pukemista. Saas nähdä mitä tuo meidän hikipetteri siitä tuumaa! 


 Hihoja poistaessani mietinkin noita nappisilmän ihoa vasten jääviä vetskareita hihansuissa. Toistaiseksi en kuitenkaan ole nähnyt mitään hankaus jälkiä lapsen ihossa eivätkä ne häiritse tyttöä. Toisaalta vetskarit eivät ole heti ihoa vasten, vaan siihen on ommeltu tuollainen suojakaistale harmaata kangasta. 

Nyt on ensimmäinen love to swaddle- pakattu kaappeihin odottamaan josko joskus sillä olisi taas käyttöä, saattaapi olla jo pakattuna laukkuihin synnärille mennessä. Nyt kun nappisilmä osaa nukkua unipussissa, ei tuotteen ole pakko olla juuri love to swaddle-merkkinen unipussi, vaan nukkumiseen käy mikä tahansa yökkäri/unipussi ym. 
Jotenkin sitä vaan kummasti jo silmäilee seuraavaa love to inventa vaaleanpunaista pöllöunipussia. Ehkä sekin meille joskus löytää ;) 
Taitaa se niin olla, että hyvä materiaali ja laadukas viimeistely kuitenkin ajaa omaa asiaansa! 

Tämä ei ollut mikään blogiyhteistyö tai maksettu mainos, Kunhan Manta vaan intoilee hyvästä tuotteesta ja pitkistä yöunistaan! 

- Manta 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti