tiistai 4. elokuuta 2015

♡ Häähumua ♡

Meidän perheessä on hauskoja sattumia. Äitini ja isäni ikäero on kahdeksan vuotta, minulla ja ukkokullalla on ikäeroa 8 vuotta sekä toisen siskoni ja hänen avuomiehensä ikäero myöskin 8 vuotta. Samoin vanhempieni, minun ja ukkokullan sekä siskoni ja hänen aviomiehensä hääpäiviä vietetään elokuussa ! Tähän elokuussa hääpäiviään viettävään joukkoon liittyy myös vanhin pikkuveljistäni. Meillä oli siis häähumua ilmassa ♡ Ihanaa juhlia kahta rakastunutta!
Erityisen innoissani olen maksimekostani ja siitä , että ensimmäistä kertaa pääsen juhlimaan ilman ikäviä rullautuvia ja sähköistäviä sukkahousuja! Ihanaa!
Meiltä lähti tarjottavaksi kahvipöytään kotijuustoa sydän muoteilla leikattuna. Ne olivatkin kivan näköinen lisä kahvipöydän muitten antimien lisäksi. Kotijuuston tekemisestä juttu täällä.
Taannoin tiimarin konkurssi-alessa hullaantumisen jälkiseurauksena olen "joutunut " tekemään kaikkien juhlien kortit itse. Tarvikkeita onkin kertynyt kolme isoa korillista, mutta eipähän tule samanlaisia kortteja vastaan. Hääkortti muodostui helmiäispohjaisesta korttiaihiosta, sydänpaperista, liimattavista helmistä ja valmiista koristeista. Sisälle piirsin netistä pongatun hauskan ajatelman tärkeistä päätöksistä ja rakkaudesta.


Juhlat olivat ihanan tunnelmalliset ja veljeni morsiamen musikaalinen suku esittivät musiikkiesityksiä. Erityisesti mieleen jäi morsiamenesittämä laulu sulholleen. Niisk! 

Nappisilmän ensimmäiset juhlat onnistuivat hyvin. Lapsi jaksoi istua ja seurata häitten menoa yksien välipäikkäreitten avulla. Nappisilmällä oli päällään ihana kanervan värinen puuvillapaita, kukkahame, pääpanta ja ihan ekat sandaalit ♡
Onnistuneet juhlat kaikenkaikkiaan! 


-Manta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti