tiistai 23. kesäkuuta 2015

Matkarattaat

Ostin nappisilmän tuloa odotellen emmaljungan käytetyt rattaat. Täytyy kyllä sanoa,että vaikka vaunut ovat vakaat ja tukevat, niin kyllä ne ovat raskaat ja leveät käsitellä. Kopan kanssa ne eivät sovi edes autoni peräluukkuun.
Kesän reissuja silmällä pitäen lähdin etsimään meille kevyitä, pieneen tilaan sopivia käytännöllisiä matkarattaita. Pitkään nettisivuja ja ominaisuuksia selatessani päädyin peg peregon pliko p3  tai peg perego pliko mini rattaisiin. Loppuviimein päätöksen varmisti se, kun pääsimme ukkokullan veljen luona kokeilemaan peg pereco pliko p3 rattaita.
Matkarattaissa yhdistyi kaikki ne ominaisuudet mitä rattaista hain : Istuin sopii myös aivan pienelle, kun makuu asento on aivan suora, rattaita on helppo ohjata ja ne saa kätevästi kasaan sekä käyttökuntoon. Myös renkaat on tarpeeksi isot kulkeakseen muullakin kuin asfalttitiellä.
Nämä rattaat olivat hieman tuolta budjetin yläpäästä, joten lähdin katsomaan ensin olisiko tori.fi:llä tarjolla ko.rattaita. Ja olihan siellä. Teimme kaupat erään etelässä asuvan perheenisän kanssa ja täytyy kyllä kehaista, kuinka vaivatonta kauppa oli! Kaupat tehtiin saman viikon aikana ja tuote oli postiennakolla postissa seuraavan viikon alussa.
Tuote oli hyvä kuntoinen ja kaikki vivut ja vimpaimet toimivat moitteetta. Ukkokullan kukkaro kiittää ;)

Ei muuta kuin kovaa ajoa !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti